vwe

Alt Text

VWE

Al ruim 25 jaar ondersteunt VWE bedrijven in de voertuigbranche in hun processen. Zij weten wat er speelt in de voertuigbranche. Ze weten wat er speelt en kennen de laatste marktcijfers die helpen bij het sturen in de bedrijfsvoering van een autobedrijf. Maar leveren ook voertuiginformatie aan onder meer importeurs, veilinghuizen, leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en branchepartijen.

Communicat-ing heeft tijdens een zwangerschapsverlof ondersteuning geboden op de Marketing en Communicatie afdeling. Samen met de directeur EU heb ik invulling gegeven aan diverse Re-marketing projecten. Van het opstellen van diverse plannen, tot het stapsgewijs uitvoeren hiervan. Denk hierbij aan e-mail marketing activiteiten, Social Media (content kalender), communicatieadvies bij nieuw te lanceren website en organiseren van events.

“Na een prettig kennismakingsgesprek was er direct een klik met Inger. Direct pakte zij haar taken op en verdiepte zich in de, toen nog, onbekende doelgroep van de autobranche. Met haar frisse blik gaf zij duidelijk haar mening over de lopende projecten en pakte nieuwe acties met beide handen aan. Het voelde of ze al veel langer deel uit maakte van ons team. Inger is een zelfstandige, maar vooral ook een teamplayer, met alle benodigde communicatieskills”.
– Linda Groot, Communicatieadviseur –